A MINŐSÉGRŐL

Néhány szó a minőségről!

Termékválasztékom nagy részét kizárólag válogatott, kiváló minőségű marhabőr alapanyagból állítom elő. Az exkluzív bőrmunkák kivétel nélkül kézi munkával, egyedi gyártással készülnek.

A minőségi munkának itt még nincs vége: hozott ötletek, minták, kívánt méretek alapján, közösen  megtervezem a tisztelt megrendelőmmel az alkotásokat. Szó szerint minden darab tetszőlegesen áttervezhető; amennyiben technikailag kivitelezhető, úgy meg is valósítom ötletét, ötleteit.

Természetesen a tervezés, a személyre szabás DÍJTALAN, például kért névvel, monogrammal, vagy idézettel még testhezállóbbá tehető.
Minden alkotásom egyedi, kézzel készített és személyre szabott.

steixner-leather-bag-2    steixner-leather-art-wallet-penztarca-100steixner-leather-art-belt-öv-300asteixner-leather-art-belt-öv-301steixner-leather-art-belt-öv-szkita-grif--belt-50bsteixner-leather-art-cimer-magyar-1steixner-leather-art-irattarca-20steixner-leather-art-palotas-1steixner-leather-art-tolltarto-80asteixner-leather-art-wallet-penztarca-1steixner-tree-of-live-eletfas-tarca-narancs-1asteixner-tree-of-live-eletfas-taska-bordo-1