Motoros, biciklis termékek / Motor and Bicycle products

Az, aki nap mint nap nyeregbe száll, pontosan tudja, hogy a motorozás nem egyszerűen egy közlekedési forma; ez egy életérzés, amely egyet jelent a szabadsággal, a sebesség szeretetével, a végtelen lehetőségekkel. Nem csoda, hogy a motorosok szinte még inkább „családtagként” tekintenek a járgányra, mint az autósok a kocsijukra: tuningolják, tisztogatják, és ha tehetik, motorral járnak dolgozni, nyaralni, kirándulni. Időnként a motor és a motoros is megérdemel egy-egy új kiegészítőt: egy vagány motoros táska vagy bőrkesztyű vonzza a tekintetet, és még nagyobb élménnyé teszi a száguldást. De természetesen nemcsak a motorosok, hanem a biciklisek is meglephetik magukat egy egyedi, különleges bőr kerékpáros kiegészítővel. A táskát, tarsolyt vagy kesztyűt díszíthetik magyaros minták, de akár a motorozásra, kerékpározásra utaló motívumok is. Ezek a termékek ajándéknak is remekül megfelelnek motoros vagy biciklis ismerősünk számára, bármilyen alkalomra.

Those who ride in saddle day by day, should know it’s a lifestyle for them, it’s represent freedom, and love of speed. The motorcycle are part of their family. For time to time the motor and the rider deserves some new accessories, a glove or a bag could get a new meaning for the feeling. These products perfect as a gifts for your loved rider ones.

” Farkas ” tarsoly ( G 984 )

Alapanyag: barna és bordó növényi cserzett, hordón festett marhabőr, bélésbőr
Felhasznált anyagok: viaszolt cérna, ragasztó, bőrfesték, szegecsek, ezüstözött veretek
Technikák: kézi varrás, vésés, festés, poncolás, szélezés, csontozás, áttörés, stb..
Kialakítás: egy rekeszes, lapos zsebes, dupla felfüggesztéses, bujtatós záródású
Táska mérete: 16 x 18 x 8 cm (képen!), továbbá egy vagy két rekeszes kialakítással valamint 1 vagy 2 felfüggesztővel
Szín: natúr, fekete, világos-, közép-, sötétbarna, illetve konyakos barna, valamint piros, kék, zöld, sárga, szürke és egyéb, raktáron lévő színekben!
Ár: személyre szabott árajánlatát kérje e-mailben vagy telefonon!
Kérésre, tetszőleges betűtípussal (pl.: rovásírással) nevet vagy monogramot is belevések az alkotásokba! Alkotásaimat kizárólag megrendelésre készítem, az Ön igényei szerint!

Érdekel a termék

“Harley- Styling” oldaltáskák beépített hangredszerrel

Érdekel a termék