Filmekből

Ha szereti a minőségi bőr kiegészítőket, de a magyaros minták nem tetszenek, vagy nem illenek a stílusához, másféle formákat is választhat. A fantasy történetek rajongójaként ruházatának tökéletes kiegészítője lehet például egy fantáziabeli lényt mintázó táska, tarsoly vagy öv. De akár egy-egy lakberendezési tárgyat vagy konyhafelszerelést is feldobhat bőrdíszítéssel: kerülhet egy szörnyet vagy más mesebeli lényt ábrázoló szalag a söröskorsóra, illetve ékesítheti a borospohár talpát vagy a csatos üveget egy bőrkorong vagy teljes bőrborítás. Ezek a kiegészítők egyediek és különlegesek, így garantáltan elkápráztatjuk majd vendégeinket a baráti összejöveteleken, ha ezekbe töltve szolgáljuk fel az italt. De természetesen bármilyen más tárgyat is elkészítek fantasy stílusban akár egy létező film vagy könyv félelmetes vagy épp vicces karakterének főszereplésével, akár egy saját rajz vagy fotó alapján.

If you interested about accessories made from quality leather, and you don’t like the traditional motifs, or it doesn’t fit for your style, you can choose any other form. Fans of fantasy stories could wear any of the items what their favorite characters use. These accessories are truly unique and special, it will dazzle your guests when they see it. It could be based on a drawing, or a photo, it can be a furniture wrap or anything you desire.

1 / 3. oldal
123

Pálinkás készlet ( S 80 )

Érdekel a termék

fényképezőgép tartó heveder,dupla vállpántos ( S 70 )

Érdekel a termék

Fülhallgató tartó – bőrből ( S50 )

Érdekel a termék

Szivartárca (S26)

Alapanyag:  növényi cserzett, hordón festett marhabőr, bélésbőr
Felhasznált anyagok: előre viaszolt cérna, bőrfesték, mágneszár
Technikák:  festés, szélezés, kézi varrás
Kérhető: 20 x 9,5 x 1,5 cm (képen!), továbbá tetszőleges méretben  és mintával
Szín: natúr, fekete, világos-, közép-, sötétbarna, illetve konyakos barna, valamint piros, kék, zöld, sárga, szürke és egyéb, raktáron lévő színekben!
Ár: személyre szabott árajánlatát kérje e-mailben vagy telefonon!
Kérésre, tetszőleges betűtípussal (pl.: rovásírással) nevet vagy monogramot is belevések az alkotásokba! Alkotásaimat kizárólag megrendelésre készítem, az Ön igényei szerint!

Érdekel a termék

“Szkíta” tükör és bőrtök (S2)

Érdekel a termék

óraszíjjak (S32, S33)

Érdekel a termék

“Ambrus” heveder/ gitárpánt (S8)

 

 

Érdekel a termék

Gyöngyi, Hajna, Aba alkarvédők (CSA7, CSA8, CSA9)

Érdekel a termék

“Éhezők viadala” tegez (CST4)

Érdekel a termék

Pentele, László, Réva, alkarvédők ( CSA 2, CSA 3 , CSA 4 )

Érdekel a termék
1 / 3. oldal
123